Παίζει τώρα:


To panoramafm.gr στην πρώτη του συμμετοχή στα «Regional Media Awards» κέρδισε το Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Website.

Η τελετή απονομής των Regional Media Awards ’17 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο Gazarte, με παρουσιάστρια την ηθοποιό Βαλέρια Κουρούπη.

Πρόκειται για τη 2η διοργάνωση των συγκεκριμένων βραβείων του Marketing Week της Boussias Communications, τα οποία έτυχαν θερμής υποδοχής για ακόμα μια χρονιά, καταγράφοντας σχεδόν διπλάσιες υποψηφιότητες από πέρυσι και ραγδαία αύξηση στους μοναδικούς συμμετέχοντες οργανισμούς και εταιρείες.

Η ψηφιακή παρουσία του «Πανόραμα 100,8FM» αναβαθμίζετε συνεχώς με όλες τις νέες τεχνολογίες, δίνοντας στο ακροατή-επισκέπτη την δυνατότητα να μαθαίνει όλα τα νέα της Πιερίας αλλά και όλες τις νέες κυκλοφορίες των τραγουδιών μέσα από ένα όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον. Η responsive σχεδίαση κάνει το panoramafm.gr ορατό από όλους τους τύπους συσκευών (Κινητά, Tablet & Υπολογιστές) , ταυτόχρονα μέσα από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ο ακροατής-επισκέπτης έχει την δυνατότητα να βλέπει πληροφορίες του τραγουδιού που παίζει εκείνη την χρονική στιγμή αλλά και το ιστορικό (playlist) του ραδιοφώνου.

Μείνετε συντονισμένοι… Έρχονται και νέες εκπλήξεις!